VERHUUR FORMULIER BDSM MEUBELS

LIVE YOUR FANTASY

Door middel van onderstaand formulier kunt u onze BDSM meubels en constructies eenvoudig reserveren.

Dominatrix stoel verhuur zww

BDSM meubel reserveren bij BDSM at HOME

Wij laten lang gekoesterde wensen en ideeën in vervulling gaan

Hygiëne

– Onze meubels staan altijd op en top verzorgt voor u klaar. Dit kunnen wij garanderen omdat wij na iedere afspraak onze meubels grondig reinigen met speciale hygiënische zeep, steriel water en ontsmettende alcohol.

– Onze meubels zijn veilig in gebruik.

– Onze meubels zijn gekeurd en worden onderhouden volgens de regels van de GGD die in het belang zijn van de volksgezondheid. Hier dienen wij en ook u zich aan te houden.

– Onze meubels worden geleverd met algemene voorwaarden en een bijsluiter. U wordt geacht zich daaraan te houden voor u en ieders belang.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het gekozen meubel en huurperiode.

De tarieven worden tijdens de reservering getoond.
Na de reservering nemen wij contact met u op om een tijd van afhalen/ bezorgen af te spreken.

Betaling geschiedt middels een vooraf betaling. Dit kan zowel via een factuur, contant, tikkie of de pin.

Wij vragen een borg bedrag van €250 ongeacht hoelang de huurperiode is. U ontvangt de borg terug zodra wij het meubel(s) weer in goede staat terug in ontvangst nemen.

Levering en ophalen

De meubels kunnen worden afgeleverd bij u op locatie (discreet, met auto's van Moleck Meubels). U kunt de meubels ook ophalen bij ons in Rhoon (omgeving Rotterdam)

Adres:

Koperhoek 64 b – Unit 29
3162 LA  Rhoon

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

BDSM at Home logo

Volg ons op sociale media

" We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. "