OVER BDSM at HOME

LIVE YOUR FANTASY

De slogan voor BDSMatHome is ”Live your Fantasy“.

Hiermee geven we aan dat heel veel mogelijk is voor zowel de professionele branche, de doorgewinterde SM-er maar ook zeker de personen die hier meer van willen weten of willen uitproberen.

U bent van harte welkom bij ons bedrijf voor een vrijblijvend bezoek.

BRA_6660.bw

Kantoor, werkplaats en showroom

Wij laten lang gekoesterde wensen en ideeën in vervulling gaan

Wij zijn gevestigd in een modern bedrijfspand met een klein kantoor, een ruime werkplaats en inpandige showroom. Wij zijn te vinden in Rhoon (bij Rotterdam) op een discreet en rustig industrieterrein. Wij zijn eenvoudig te bereiken met auto met eigen parkeerplaatsen direct voor het pand.

BDSM at HOME: onderdeel van Moleck meubels

BDSMatHome is een onderdeel van het bedrijf Moleck. Een bedrijf gespecialiseerd in het geheel op maat gemaakte buismeubels voor huis, tuin, winkel en aanverwante bedrijven.

Uw bestellingen, leveringen en uw betalingen gaan via Moleck waardoor discretie volledig is verzekerd.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

BDSM at Home logo

Volg ons op sociale media

" We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. "